foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Tel. +32483.357.058

Molenstraat 37, 2940 Hoevenen Belgium

Divemania VZW

Waar duiken fun is !

Je wil leren duiken? Of hebt je al een brevet maar je wil je verder bekwamen, je kennisniveau verbeteren of een speciality cursus volgen?

Dat kan perfect binnen de schoot van onze vereniging. Bij een eerste opleiding is al het materiaal begrepen in de opleiding. Eenmaal je een duikbrevet hebt, kan je je eigen materiaal aanschaffen op je eigen tempo. De vereniging heeft een grote hoeveelheid materiaal dat je in de beginperiode kan huren, tot je voldoende eigen materiaal hebt. Je hoeft dus niet meteen een volledige (dure) uitrusting aan te schaffen, maar je kan rustig opbouwen.

 

Bij het geven van een opleiding, gaan wij steeds voor een persoonlijke aanpak met een beperkt aantal cursisten. De opleider kan zo zijn aandacht spreiden over slechts enkele mensen en is dan in staat om iedereen de nodige persoonlijke aandacht te geven. Op deze manier kunnen we veilig en verantwoord les geven.

Jij bepaalt het tempo van de opleiding, de opleiding duurt zo lang als jij nodig hebt. Tot je voelt dat je er klaar voor bent.

 

Na de verplichte theoretische scholing en de eveneens verplichte zwembadtrainingen, waar je alle basis-skills aanleert, wordt je opleiding verdergezet, eerst in een beschut buitenwater, in de praktijk zal dit 'de put van Ekeren' domein Muisbroek zijn in de Antwerpse haven. 

Later volgen, afhankelijk van het te behalen brevet, duiken in o.a. de Oosterschelde.

 

Duiktechnieken en fysieke paraatheid kan je onderhouden tijdens de wekelijkse trainingen in zwembad de Schinde in Ekeren.

OPLEIDINGEN: (klik op de gewenste opleiding voor meer informatie.)